Zitac

Zitac
Description:
Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder. Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål.

Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa. Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT. I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder.

20+ SME LE Fortinet ISO 27001

Thomas Concrete Group

Med stora mängder data och många anställda baserade i olika regioner, krävs en säker och effektiv IT-infrastruktur.

Geely Business Center

Smarta flöden och snabba processer med Ivanti Neurons for ITSM

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 9 more
Partnerships:
Veeam, SentinelOne, Microsoft, Ivanti, HPE, +1 […]
HQ:
Gothenburg, Sweden
Branches: Stockholm and 2 more
Website:
Tel:
+46317096190

Zitac Reviews

Write a Review

”Friskis & Svettis i Göteborg har valt Zitac som samarbetspartners och Fortinets lösningar, då de gemensamt levererar hög kompetens och erfarenhet tillsammans med tjänster och lösningar som matchar våra höga säkerhetskrav”

Carl Johan Karmalm, IT-Chef
Friskis & Svettis Göteborg

"Samarbetet med Zitac har infriat våra förväntningar mer än väl - personligt, professionellt och kvalitet är nyckelord för mig när jag tänker på projektet som vi drev tillsammans!"

Hanna Larsson, CIO
Arlanda Express

"Samarbetet med Zitac var givande och inkluderade stöd från deras projektledare, utvecklare och arkitekter. Vi uppskattade verkligen Zitacs djupa expertis inom området vilket skapade trygghet i införandet av ett nytt system"

Bilal Said
Stena Metall

”Snabbt och säkert med Zitac.
De var tydliga, trovärdiga och visade snabbt på resultat”

Lennart Björnström, CIO and Head of Business Development
Thomas Concrete Group

Zitac är duktiga på att lyssna in, förstår oss och är snabba på konkreta lösningar. Ni kommer på de bästa lösningarna åt oss – så att vi istället kan fokusera på våra användare”

Anna Södling, Senior ITSM Specialist
Geely Business Center

Managed Service Providers near Gothenburg

  • Göteborg
    Visst är det tråkigt när IT upplevs som krångligt, tidskrävande och problem uppstår i tid och otid? Låt oss hjälpa er att reda ut IT-problemen en gång för alla! Coegi är nämligen Västsveriges mest … More
  • Västra Frölunda
    It-lösningar som tar er in I framtiden. Edge bistår er med design, installation, projektering, driftssättning, driftsstöd och support av lösningar för unified communications. More
  • Det är kärnvärden som genomsyrar allt vi gör och anledningen till varför våra kunder väljer att arbeta tillsammans med oss, år efter år.
    Våra medarbetare är erfarna experter inom det mesta som … More
  • As IT infrastructure specialists, we ensure that your organization’s digital mobility, security, and IT performance meet the changing demands of your industry. Our commitment to quality and reliable … More
  • Göteborg
    Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Zitac? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.